foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

U okviru ovogodišnje kampanje asfaltiranja ulica po mesnim zajednicama, danas su ekipe Preduzeća za puteve iz Zaječara angažovane na asfaltiranju ulica u Jasenici.

U dogovoru sa Savetom mesne zajednice, danas je u Jasenici asfaltirana jedna ulica u dužini od 700 metara. Radove su obišli predsednik opštine Negotin, Vladimir Veličković i pomoćnica predsednika Merlina Selenić .

- Nastavljamo asfaltiranje po mesnim zajednicama. Danas će u Jasenici biti asfaltirano 700 metara gde do sada nikada nije bilo asfalta. Priprema za asfaltiranje urađena je još 2008. godine i evo sada se ti radovi kompletiraju sa novim asfaltom, i tako ćemo ovaj deo sela spojiti sa centrom – istakao je Veličković.

Vrednost radova je oko 3.500.000 dinara, a ulica će mnogo značiti meštanima koji žive u ovom delu sela.

- Kada ovako male sredine realizuje ovako velike projekte to je znak da lokalna samouprava dobro radi. Ovo je jedna od najdužih ulica u selu i sigurno je da će meštani koji ovde žive i koji do sada nisu imali asfalt bukvalno do svojih kuća biti zadovoljni. Kada su u pitanju ostali radovi u našem selu, mi smo od lokalne samouprave dobili obećanje za atarske puteve, a potrebni su i radovi na Domu kulture. Imamo i projekat za izgradnju mosta, ali to je jedna velika investicija i to ćemo u dogovoru sa Opštinom da vidimo kako ćemo reaizovati, da li preko donacije ili na neki drugi način – rekao je Obren Nikolić, predsednik Saveta MZ Jasenica.

Za radove na asfaltiranju po mesnim zajednicama i na teritoriji samog grada iz opštinskog budžeta ove godine izdvojeno je ukupno 70 miliona dinara.


Izvor: Negotin.rs

Free Classifieds

Display Pagerank