foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Zoran Drobnjak, v.d. direktora JP „Putevi Srbije“, zajedno sa Vladimirom Veličkovićem, predsednikom Privremenog organa opštine Negotin, juče je obišao deonicu puta od Negotina ka Zaječaru koja će biti rekonstruisana iduće godine.

„Putevi Srbije će iduće godine izdvojiti oko 350 do 400 miliona dinara za rehabilitaciju puta od Negotina ka Zaječaru, imajući u vidu važnost ovog pravca. Mi pomažemo lokalnim samoupravama, svake godine predsednici opština i gradonačelnici pošalju zahteve i mi im pomognemo dosta često i oko saniranja lokalnih puteva. Naravno putevi I i II reda su u nadležnosti Puteva Srbije i mi to i finansiramo. Zahvaljujući Vladi Republike Srbije, Ministarstvu saobraćaja i građevine, JP Putevi Srbije ulažu svake godine u letnje i zimsko održavanje otprilike oko 500 miliona“, izjavio je Zoran Drobnjak, v.d. direktora JP „Putevi Srbije.“

Predsednik Privremenog organa opštine Negotin, Vladimir Veličković, zahvalio se u ime svih građana negotinske, kladovske i zaječarske opštine na razumevanju i shvatanju potrebe za rehabilitacijom ovog dela puta u našem kraju.

Vlada Republike Srbije je preko resornog ministarstva ove godine u našoj opštini rehabilitovala deonicu puta ka Rečkoj u dužini od 2 kilometara i II fazu presvlačenja puta od Veljkova do Rogljeva što će pozitivno uticati na razvoj turizma u timočkom delu opštine.


Izvor: Negotin.rs

Besplatni oglasnik
Parfemi SRB - Amazon Cosmetics
Display Pagerank