foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Crveni krst Negotin i Institut za transfuziju krvi Srbije organizovali su juče u prostorijama Umetničke škole „Stevan Mokranjac“ u Negotinu, prolećnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi.

Akciji, koja je organizovana pod pod sloganom: "Tvoje krvi deo nečiji život ceo", odazvalo se 45 dobrovoljnih davalaca, a prikupljene su 42 jedinice krvi, dok su ostali odbijeni iz medicinskih razloga.

- Negotinci još uvek ne pokazuju dovoljno svoju humanost , ali polako napredujemo uz nadu da će sledeći put biti bolje. Trudićemo se da probudimo još više humanosti u Negotincima, kako bi u narednom period akcija bila još uspešnija – ističe Ljubica Marinković, sekretar Crvenog krsta Negotin.

Doprinos akciji i ovoga puta dali su volonteri Crvenog krsta Negotin koji su pored promovisanja i pomoći u realizaciji akcije, ličnim davanjem doprineli postignutom rezultatu.


Izvor: Negotin.rs

Besplatni oglasnik
Parfemi SRB - Amazon Cosmetics
Display Pagerank