foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Дом културе „Стеван Мокрањац“ обележиће у уторак 25. октобра 2011. године Дан Установе.
У 19 сати најављена је изложба слика „Стална поставка уметничких дела“ из фонда уметничких дела Дома културе. Фонд неготинског Дома културе броји око 400 уметничких дела, слика, графика, цртежа, скулптура, насталих на ликовним колонијама “Вратна” или као поклони уметника. На изложби ће бити изложена репрезентативна дела, која ће јавности бити доступна током читаве године у галеријском простору Дома културе.

http://www.youtube.com/wat​ch?feature=player_embedded​&v=903xNkdGgJY

Заинтересовану публику исте вечери од 20 сати, неготински Дом културе дарује поклон концертом „Вино и гитаре“.Рeч је о музичко-сценском програму кога чине на посебан начин интерпретиране, са пажњом биране староградске песме, романсе и евергрин, а у којем ће наступити Милош Радовић уз музичку пратњу Александра Радовића (клавир) и Стефана Илића (виолина). Глумачку подршку пружиће драмски уметник Владимир Ђорђевић. Бесплатне улазнице заинтересовани могу да преузму 25. октобра на билетарници Дома културе.

http://www.domkulture-nego​tin.rs/

26.октобра од 20 сати биће приказана позоришна представа – урнебесна комедија „Само да знаш колико те волим“, рађена према тексту италијанског писца Антонија Амуриа, а у драматизацији Душка Анђића и инерпретацији глумаца: Љиљане Ђурић, и Миленка Павлова. Цена улазнице је 200 динара.

Suplementi SRB

Display Pagerank