foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Negotinski sastav Hurleur je nakon dva singla objavio svoj prvi album pod imenom “JA!“. Album je izdat za izdavačku kuću RnR Records, produkciju albuma potpisuje Luka Matković, dok je omot radio Marko Danilović.

Album se u digitalnom izdanju može kupiti putem interneta, a preko Facebook stranice benda mogu se naručiti i fizička izdanja.

Hurleur je heavy punk-rock bend iz Negotina osnovan 2012. godine, a autorski rad počinju 2014. Učestvovali su na mnogim festivalima, među kojima su i Belgrade Beer Fest, 49. Zajecarska Gitarijada, TLO fest, Rock Village, Park Fest, Beogradski Manifest, Arsenal Fest, Exit... Imali su i tri zapažena nastupa na festivalima u Sofiji, a iza sebe imaju i preko 80 klupskih svirki. Svoju muziku opisuju kao krik jedne generacije sa tekstovima punim bunta koji govore o trenutnom stanju u kom se naše društvo nalazi, kao i o životu čoveka.


Izvor Balkan Rock

Suplementi SRB

Display Pagerank