foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Vladimir Veličković, predsednik Privremenog organa opštine Negotin posetio je danas Negotinsku gimnaziju u kojoj su nedavno rekonstruisani toaleti koji su bili u veoma lošem stanju.

“Toaleti su bili u katastrofalnom stanju s obzirom da su izgrađeni pre 30 godina i da je vreme učinilo svoje. Učenici su čak izbegavali da ih koriste, s obzirom u kakvom su stanju bili i trebalo je nešto što pre uraditi. Smatram da je neophodno obezbediti najosnovnije uslove svim đacima. Pristupili smo rekonstrukciji toaleta u Negotinskoj gimnaziji i radove finansirali iz lokalnog budžeta. Završili smo nešto što je čekalo duži niz godina na popravku i sada je škola dobila savremene i funkcionalne toalete koji će koristiti svima u ovoj školi“, izjavio je prilikom obilaska predsednik Veličković.

Vrednost radova izvedenih tokom rekonstrukcije toaleta u Negotinskoj gimnaziji iznosi 3.650.000 dinara.

“Ovi radovi su bili neophodni, ali tu nije kraj, ovo je zapravo samo početak realizacije nekih planova. Reč je o izradi projekata koji nisu postojali u nekom ranijem periodu. Imamo u planu izradu dva projekta, jedan se tiče unutrašnjeg uređenja, krečenje hodnika i renoviranja određenih kabineta, gde su podovi zaista dotrajali i smatram da ti radovi mogu da se izvedu u narednoj godini. Drugi projekat je malo obimniji i zahtevniji i on podrazumeva renoviranje celokupne fasade i stolarije na školi i ti bi radovi trebalo da budu sprovedeni u 2019. godini. Imamo veliku podršku od lokalne samouprave kada je finansiranje u pitanju, ali obratićemo se i Ministarstvu prosvete. To nije kraj, tu je i ograda škole koja je dotrajala i betoniranje dvorišta škole“, izjavila je Dragana Nisić, direktorka Negotinske gimnazije

U Negotinskoj gimnaziji u narednom periodu radiće se i na poboljšanju materijalno-tehničkih uslova u školi, zameni određenih tabli i osavremenjivanju u smislu nabavke računara u kabinetima i nekih drugih nastavnih sredstava koji su neophodni za bolje funkcionisanje nastave i kako bi se učenici bolje i prijatnije osećali u školi.


Izvor: Negotin.rs

Free Classifieds

Display Pagerank