Drugi dan manifestacije "Dani Jabukovca" 2017 obeležio je koncert Ekstra Nene. Više od 1.200 gledalaca uživalo je pesmama Snežane Berić srpske pop pevačice, poznate pod umetničkim imenom Ekstra Nena. Svojim sjajnim interpretacijama i profesionalizmom, razgalila je srca mnogih Jabukovčana svih generacija, ali i mnogih gostiju iz Negotina i susednih sela. Koncertu su prisustvovali Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin, Boban Stingić, zamenik predsednika Opštine Negotin, Merlina Selenić, pomoćnik predsednika opštine Negotin,članovi Opštinskog veća i direktori mnogih institucija.

Opšte je mišljenje da je koncert ispunio sva očekivanja i stvorio prijatnu atmosferu, tako da je u nastavku nastalo pravo opštenarodno veselje publike, ali i brojnih gostiju vašara koji je održan povodom praznika svetog Ilije.

I ovog, kao i prvog dana, mnogi proizvođači meda, sokova, čajeva i drugih proizvoda iskoristili su priliku da izlože deo svoje ponude. Vredne Jabukovčanke su za goste priredile posebno iznenađenje, jer su spremile bogatu ponudu kolača i slatkiša, kojima su se deca posebno obradovala.

Manifestaciju „Dani Jabukovca“ organizovali su Mesna zajednica Jabukovac, „Društvo prijatelja Jabukovca“, AKUD “Floričika” i Moto klub Jabukovac.


Izvor: Negotin.rs