foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Zbog pljački gastarbajterskih kuća u Negotinu, Mladen J. (35) iz Smedereva osuđen je na tri godine i devet meseci, a Boban P. (20) iz Negotina na godinu i devet meseci zatvora, na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela koji su potpisali sa Osnovnim tužilaštvom u Negotinu. Ovim sporazumom su se obavezali i da će građanima koje su opljačkali nadoknaditi štetu.

Mladen J. i Boban P. su prošle godine od 17.do 22. decembra obili više kuća na Miloševskom putu u Negotinu iz kojih su ukrali 300 dukata, nakit, skupocena alkoholna pića, satove, alat, laptop, ali i pištolj, mačeve, oružje, ukupne vrednosti od preko 6,7 miliona dinara. Uhapšeni su krajem godine u Beogradu kada su pokušali da prodaju “robu”.

Deo plena im je pronađen u automobilu, koji je imao falsifikovani broj šasije. U gepeku je pronađeno 120 dukata, nakit, satovi, mobilni telefoni, fotoaparati, alat, ali i oružje, puška, pištolji, municija...

Mladen J. je, radeći kao građevinac po Negotinu, tipovao kuće gastarbajtera, a onda ih i pljačkao zajedno sa svojim ortakom Bobanom P. Niko od ljudi kod kojih je radio nije znao da je pre desetak godina bio osuđivan zbog teških krađa. Bobanu je ovo prvo krivično delo.


Izvor: Novosti

Free Classifieds

Parfemi SRB - Amazon Cosmetics
Display Pagerank