foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

U okviru Majskih svečanosti sinoć je na Gradskom trgu otvoren 12. Međunarodni Sajam meda i vina - „Oni vide med i vino“. Oko 150 izlagača iz Srbije, Bugarske, Rumunije i Makedonije, tokom dvodnevne manifestacije predstavlja svoja vina i proizvode od meda, kao i narodne rukotvorine.

Prisutne izlagače i posetioce pozdravio je Boban Stingić, zamenik predsednika opštine Negotin, koji je i zvanično otvorio ovogodišnji sajam.

Izlagače i posetioce sajma pozdravio je i Dušan Petrović, direktor Turističke organizacije opštine Negotin, a zdravicom su svima dobrodošlicu poželeli vitezovi vina Miša Ćirić, Vinko Lozić i Nikola Cuculj.

U muzičkom programu učestovali su učenici Umetničke škole „Stevan Mokranjac“ sa odseka solo pevanja, kao i trubač David Surdanović uz klavirsku saradnju Petra Pitarevića.

Na Gradskom trgu nastupili su i Banatski kicoši sa glumcem Miroslavom Žužićem, a nakon njih i Old Hat Orchestr.

Međunarodni sajam meda i vina - „Oni vide med i vino“ nastaviće se i tokom današnjeg dana, izložbom meda i vina , au večernjim satima koncertom Negotinskih kavaljera i podelom nagrada i priznanja. Nakon zatvaranja Sajma od 21 sat i 30 minuta na Gradskom trgu nastupiće i Leksington bend.

Organizatori 12. Međunarodnog sajma meda i vina su Turistička organizacija opštine Negotin, Društvo pčelara „Hajduk Veljko“ Negotin i Udruženje vinara i vinogradara, a pokrovitelj Opština Negotin.


Izvor: Negotin.rs

Suplementi SRB

Display Pagerank