foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Pretresom kuće M.S. (24), iz Aleksandrovca, pripadnici Policijske uprave u Boru pronašli su "bogat" plen – 19 pušaka u ilegalnom posedu, među kojima je 12 pušaka ručne izrade, devet pištolja, pet ručnih bombi, dva trotilna metka, dva vremenska upaljača i više od 500 metaka različitog kalibra – saznaju "Novosti".

U toku je provera kome je i u koje svrhe ovaj arsenal bio namenjen. Protiv M.S. je podneta prijava zbog nedozvoljenog držanje ekplozivnih materija, a uviđaj je u toku.

Zaplenu je potvrdio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Kako je rekao na konferenciji za novinare, to je nešto što se "sada dešava, pre samo nekoliko minuta", te da je hteo da javnost obavesti o toj još jednoj uspešnoj policijskoj akciji.

"Određene osobe lišene su slobode i rad se nastavlja, a više detalja javnosti ćemo dati kada istraga bude završena", rekao je Stefanović.

Free Classifieds

Display Pagerank