foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Nastavljena akcija razbijanja najveće mreže za uzgoj i prodaju marihuane u Timočkoj krajini. Nakon što je, pre dva dana, policija u nekoliko akcija u okolinama Bora i Negotina zaplenila gotovo 15 kilograma marihuane i lišila slobode Dejana Vujkovića (32), iz Donjeg Milanovca, i Bobana Manojlovića (41), iz okoline Negotina, za koje se sumnja da su deo najveće kriminalne organizacije za proizvodnju i prodaju marihuane u Timočkoj krajini, pripadnici organa reda danas su u domaćinstvu Manojlovića, u borskom selu Luka, sakrivene u senu, pronašli još gotovo pet kilograma "trave", dva karabina i pištolj

- saznaju "Novosti".

Kao mozak cele operacije navedeni su Boban Manojlović i njegov rođeni brat Desimir Manojlović (34). Stariji brat je lišen slobode u Negotinu, a kod njega je pretresom pronađen 1,1 kilogram marihuane. Nakon toga, pretresom kuće koju je Vujković zakupio u negotinskom selu Štubik, pronađeno je još 8,7 kilograma marihuane, a u borskom selu Luka još 4,8 kilograma te opojne droge, spremne za dalju prodaju.

Kako se sumnja, ova dva brata su godinama razvijala "biznis". Počeli su sa jednom, a završili sa nekoliko plantaža marihuane, koje su bile rasute po celoj Timočkoj krajini.

- Sumnja se da su Manojlovići imali i ljude koji su za njih uzgajali marihuanu, kao i ceo korpus preprodavaca te droge – dodaje sagovornik "Novosti". – Međutim, iako se godinama sumnjalo da se oni bave uzgojem i prodajom narkotika, protiv njih nikada nije podneta prijava, niti su ikada imali konflikt sa zakonom.


Izvor: Novosti.rs

Besplatni oglasnik
Display Pagerank