foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Povodom početka poslovanja i otvaranja tri prodavnice u Negotinu, IDEA je sprovela niz aktivnosti, kojima je želela da ukaže na značaj porodičnih vrednosti u društvu i tako da svoj doprinos razvoju lokalne zajednice u kojoj posluje.

Od kraja decembra do kraja januara, organizovala je akciju „Mesec beba”, u okviru koje je sa 11 Lumpi paketa i hranilica obradovala sve mame koje su se porodile u ovom periodu. Pored toga, IDEA je Predškolskoj ustanovi „Pčelica“ i Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ donirala TV uređaje sa željom da na taj način pomogne u realizaciji svakodnevnih aktivnosti ovih ustanova.

Ova incijativa ima za cilj da promoviše pomoć roditeljstvu, kao i da ukaže na značaj formiranja porodice. IDEA je tradicionalno već pet godina unazad ovu akciju organizovala u Nišu, gde je do sada podeljeno više od 2.000 poklon paketa i 20 blizanačkih kolica.

Sve tri prodavnice u Negotinu su kvalitetnom i brzom uslugom, pažljivo skrojenim asortimanom po principu „od svega po malo”, uspele da zadovolje sve potrebe komšiluka u kojem se nalaze i da uz to ponude povoljne cene, kao i veliki broj akcija i popusta.

Suplementi SRB

Display Pagerank