foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Jelica Milosavljević, novinar ovdašnje TV Trans ostala je bez posla, dokumenata, garderobe i lekova koji su joj, od kad je na bolovanju, zaključani u sobi koju joj je poslodavac dao na besplatno korišćenje.

- Bez ikakvog obaveštenja, odjavili su me zaključno sa 31. decembrom, iako sam dan ranije otvorila bolovanje i dostavila potvrdu o tome. Kad sam došla na kontrolu, našla sam se u bezizlaznoj situaciji. Inače, ta soba je bila deo dogovora sa Dragoslavom Bogdanovićem, kada sam dolazila iz Niša i krajem 2013. pomogla da se postavi TV program. Na kraju, zbog predinfarktnog stanja sam završila u bolnici - kaže Jelica, koja će protiv poslodavaca podneti i tužbu zbog neizmirenih obaveza, a uredno je policiji prijavila kako je onemogućena da uđe tamo gde stanuje već četvrtu godinu.

Za zaštitu se obratila i Odboru za ljudska prava u Negotinu, te Republičkoj inspekciji rada, s obzirom na to da je sve počelo kada je odbila da potpiše netačnu izjavu o tome kako su sva dugovanja prema njoj izmirena...

- Jelici Milosavljević ne dugujemo nijednu platu. Uredno je isplaćena zaključno sa decembrom 2016, ali su protiv nje podnete krivične prijave zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica. Poslodavac joj nije omogućio nikakav stan, već je stanovala privatno i nisu nam poznati razlozi zbog kojih nije mogla da uzme lične stvari - zaključuje direktor TV Trans Anita Durlić.


Izvor: Novosti.rs

Suplementi SRB

Display Pagerank