foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Crveni krst Negotin u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi iz Beograda, organizovao je, u okviru zimske kampanje, akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Akciji se odazvalo 40 građana, a prikupljeno je 36 jedinica krvi, dok su ostali odbijeni iz medicinskih razloga. Crveni krst Negotin zahvalio je svim humanim ljudima koji su se odazvali akciji i uputio poziv Negotincima, da u narednom periodu u većoj meri pokažu svoju humanost i podare ovaj dragoceni lek koji sigurno spašava nečiji život.

- Svi smo mi potencijalni primaoci i davaoci i nikada ne znamo kome će od nas krv zatrebati, a tada sekunde odlučuju o životu. Negotinci, nažalost, ovoga puta nisu u očekivanoj meri izrazili svoju humanost. Nadamo se da će u narednom periodu biti humaniji i podariti jedini lek koji medicina ne može da napravi, koji samo čovek čoveku može da podari i sasvim sigurno spasi nečiji život – istakla je Ljubica Marinković, sekretar Crvenog krsta Negotin.

Moto kampanje dobrovoljnog davalaštva krvi je “Vaše krvi deo nečiji život ceo”.


Izvor: Negotin.rs

Display Pagerank