foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Crveni krst Negotin i Institut za transfuziju krvi Srbije, u zimskoj kampanji dobrovoljnog davalaštva krvi organizuju akciju dobrovoljnog davalaštva krvi, u četvrtak, 19. januara 2017. godine, od 9-15 časova u prostorijama Umetničke (muzičke) škole „Stevan Mokranjac“ u Negotinu pod sloganom „Ulepšajte dan sebi i drugima-dajte krv“.

Kako je u Srbiji svakih 100 sekundi potreban jedan davalac krvi, a pogotovu sada kada je izražena nestašica krvi, Crveni krst Negotin apeluje i poziva sve građane, osnovne organizacije i podružnice CK, mesne zajednice, preduzeća, ustanove, institucije, srednje škole, državne organe, predstavnike lokalne samouprave, političke stranke i sredstva informisanja da se organizuju i odazovu ovoj humanoj akciji dobrovoljnog davalaštva krvi kako bi se prikupljenom krvlju spasli nečiji životi.

„Vaše krvi deo nečiji život ceo“

CRVENI KRST NEGOTIN

Suplementi SRB

Display Pagerank