foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Prva beba u 2017. godini, u negotinskom porodilištu, je dečak Luka, koga je rodila Sandra Jovanović iz Negotina, u ponedeljak, 2. januara. Luka je težak 3,6 kilograma i dugačak 52 centimetra.

Predsednik opštine Negotin, Jovan Milovanović, posetio je danas Ginekološko-akušersko odeljenje Zdravstvenog centra Negotin i uručio jednokratnu novčanu pomoć prvorođenoj bebi u Novoj godini u iznosu od 45.767 dinara. Jednokratna novčana pomoć za prvorođeno dete u Novoj godini, na osnovu Odluke o finansijskoj podršci porodici sa decom na teritoriji opštine Negotin, isplaćuje se u visini od jedne prosečne mesečne neto zarade, isplaćene u Republici Srbiji, za prethodni mesec.

U 2016. godini u Negotinu su rođene 162 bebe, što je za 4 manje u odnosu na 2015. godinu kada je rođeno 166 beba, a čak za 73 bebe manje u odnosu na 2010. godinu, kada je u Negotinu rođeno 235 beba.


Izvor: Negotin.rs

Display Pagerank