foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Na osnovu saglasnosti koju je Opštinsko veće opštine Negotin dalo Centru za socijali rad, samohranim roditeljima koji se nalaze na evidenciji centra i koji su korisnici novčane socijalne pomoći i najugroženijim starim licima, dodeljena je jednokratna novčana pomoć u iznosu od po 5.000 dinara. Novčanu pomoć uručio je predsednik opštine Negotin, Jovan Milovanović.

- Opština Negotin izdvojila je u susret novogodišnjim praznicima jednokratnu novčanu pomoć za korisnike materijalnih i socijalnih davanja po osnovu nesposobnosti za rad, decu sa smetnjama u razvoju i invaliditetom i korisnike Udruženja “Duga”. Danas su po 5.000 dinara, na osnovu Zaključka Opštinskog veća, dobili samohrani roditelji, njih 71 i 58 socijalno najugroženijih starih i ostarelih lica, sa evidencije Centra za socijalni rad. Lokalna samouprava će i u narednom period raditi na poboljšanju socijalnog statusa najugroženijeg stanovništva naše opštine – rekao je Jovan milovanović, predsednik opštine Negotin u svom obraćanju.

Opština Negotin je u 2016. godini za socijalna davanja izdvojila 6.600.000 dinara, dok je budžetom za 2017. predviđeno 6.000.000 dinara.


Izvor: Negotin.rs

Suplementi SRB

Display Pagerank