foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Na inicitativu Đankarla Koste, direktora Poljoprivrednog dobra „Salaš“, danas je održan sastanak sa poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije opštine Negotin zainteresovanim za organsku proizvodnju.

Na sastanku koji je održan u maloj sali Opštine Negotin, razgovaralo se o mogućnostima pokretanja organske proizvodnje i formiranju udruženja koje bi okupilo poljoprivrednike zainteresovane za bavljenje organskom proizvodnjom u voćarstvu, povrtarstvu, ratarstvu, pčelarstvu. Bilo je reči i o povezivanju udruženja sa italijanskim firmama koje se bave poljoprivredom i organskom proizvodnjom.

Sastanku su pored Đankarla Koste prisustvovali i Slađana Stojanović, šef Odeljenja za privredu, društvene delatnosti i razvoj Opštinske uprave opštine Negotin, predstavnici Poljoprivredne škole Bukovo, Poljoprivredno savetodavne stručne službe i udruženja kupinara, voćara, pčelara kao i poljoprivredni proizvođači koji se bave povrtarstvom.


Izvor: Negotin.rs

Display Pagerank