foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Predsednik opštine Negotin priredio je juče prijem za stonotenisere, Sašu Jankovića, Miloša Tomića i Petra Vidića i njihovog nastavnika Baneta Gitanovića, koji su kao ekipa Osnovne škole „Branko Radičević“ osvojili prvo mesto na Školskom republičkom takmičenju u Beogradu.

Opština Negotin je pomogla ekipi OŠ „Branko Radičević“ oko odlaska i smeštaja u Beogradu, a u saradnji sa Sportskim savezom, nagradila je mlade sportiste i njihovog trenera patikama i trenerkama.

Na republičkom takmičenju u stonom tenisu u konkurenciji osnovnih škola učestvovale su 32 ekipe. Ekipa OŠ „Branko Radičević“ bila je bolja najpre od vršnjaka iz OŠ „Živan Maričić“ iz Žiče, potom su pobedili ekipu OŠ „Vuk Karadžić“ iz Kruševca, da bi u polufinalu bili bolji od ekipe OŠ „Kole Rašić“ iz Niša. U borbi za titulu rezultatom 2:1 pobedili su stonotenisere OŠ „Laza K. Lazarević“ iz Šapca.

- Velika je čast biti najbolji u Srbiji i to u izuzetno jakoj konkurenciji. Mi smo zahvaljujući razumevanju lokalne samouprave i Sportskog saveza po prvi put imali obezbeđen prevoz i smeštaj na jedno ovakvo takmičenje i to je sigurno bio dodatni motiv mladim stonoteniserima. Nadam se da će nastaviti ovako i dalje, a da će njihov uspeh pratiti i učenici koji se bave drugim sportovima. U školi sada imamo odlične uslove za sve sportove i to je preduslov za dobre rezultate – rekao je Bane Gitanović, nastavnik fizičkog vaspitanja u OŠ „Branko Radičević“.

Republički prvaci u stonom tenisu su i članovi Stonoteniskog kluba „Hajduk Veljko“.


Izvor: Negotin.rs

Free Classifieds

Parfemi SRB - Amazon Cosmetics
Display Pagerank