foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Miroslav Tošić iz Svrljiga, sa osvojenih 6 poena, pobednik je 21. Memorijalnog turnira u šahu “Ljubiša Vujić Fišer - Dušan Gulicovski - Stanoje Blagojević“. Drugu poziciju sa 5,5 poena zauzeo je Radomir Garić iz Majdanpeka, a treću i četvrtu sa istim brojem bodova Saša Vlajić iz Negotina i Milan Lazić iz Majdanpeka.

Pobednicima turnira, pehar i priznanja uručili su Dragan Stanojević, predsednik Šah kluba “Hemičar” i Klimentije Gulicovski, glavni sudija turnira.

Pobedniku turnira, pored pehara pripala je i novčana nagrada od 5.000 dinara, drugoplasiranom 4.000, a trećeplasiranom takmičaru 3.000 dinara. Organizator, Šah klub „Hemičar“ sa 2.000 dinara nagradio je četvrtoplasiranog, Milana Lazića iz Majdanpeka. Sa 1.000 dinara nagrađen je najbolje plasirani Negotinac, Saša Vlajić, a sa po 500 dinara Luka Belonić iz Kladova, najbolje plasirani omladinac i Ilija Karanović, najmlađi učesnik turnira.

Turnir se igrao u 7 kola po švajcarskom sistemu uz kompjutersko parovanje i tempo igre od 15 minuta po igraču.


Izvor: Negotin.rs

Free Classifieds

Display Pagerank