Besplatni oglasnik

U Jasenici je juče, otvorena pedeseta po redu poštanska poslovnica sa besplatnim internet kutkom, u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje". Nova pošta se nalazi u renoviranim prostorijama, ustupljenim od strane MZ Jasenica, a Pošta Srbije ih je opremila savremenim mobilijarom i povezala u jedinstvenu poštansko-tehnološku aplikaciju „Posttis". Radiće pet dana nedeljno, od ponedeljka do petka, od 8 do 12 sati.

Ispred Saveta mesne zajednice predstavnike Pošte Srbije, lokalne samouprave i meštane Jasenice pozdravio je Obren Nikolić, predsednik Saveta.

Poštu je u rad pustio Srđan Jovanović, direktor Funkcije poštanske mreže. On je pozdravio meštane Jasenice i ostale prisutne u ime Mire Petrović, v. d. direktora Javnog preduzeća "Pošta Srbije" i 15.000 zaposlenih i istakao značaj partnerstva koje Pošta gradi sa lokalnim samoupravama, kako bi se poboljšao kvalitet života u manjim mestima i podstakla domaća proizvodnja.

I ova pošta je zaživela zajedničkim snagama Pošte Srbije i lokalne samouprave,a prisutnima se obratio predsednik opštine Negotin, Jovan Milovanović, koji je naglasio da će saradnja lokalne samouprave i mesnih zajednica biti u narednom period proširena i unapređena.

Pošta Jaseničanima donosi mogućnost korišćenja širokog spektra poštanskih i platnih usluga, najvišeg kvaliteta a najniže cene, uključujući i brojne prednosti digitalne ere. Takođe, višestruko će olakšati i funkcionisanje lokalne poslovne zajednice, koju čini četrdesetak pravnih lica. Već na svečanosti otvaranja, potpisani su prvi ugovori sa preduzetnicima "Madave" i "Kića dizel". Oni su izabrali kurirski servis upola cene, što obezbeđuje aktuelna akcija ,,Post-ekspres za 99 dinara", dostupna do kraja godine svim novim poslovnim korisnicima.


Izvor: Negotin.rs

Suplementi SRB