foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

U Jasenici je juče, otvorena pedeseta po redu poštanska poslovnica sa besplatnim internet kutkom, u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje". Nova pošta se nalazi u renoviranim prostorijama, ustupljenim od strane MZ Jasenica, a Pošta Srbije ih je opremila savremenim mobilijarom i povezala u jedinstvenu poštansko-tehnološku aplikaciju „Posttis". Radiće pet dana nedeljno, od ponedeljka do petka, od 8 do 12 sati.

Ispred Saveta mesne zajednice predstavnike Pošte Srbije, lokalne samouprave i meštane Jasenice pozdravio je Obren Nikolić, predsednik Saveta.

Poštu je u rad pustio Srđan Jovanović, direktor Funkcije poštanske mreže. On je pozdravio meštane Jasenice i ostale prisutne u ime Mire Petrović, v. d. direktora Javnog preduzeća "Pošta Srbije" i 15.000 zaposlenih i istakao značaj partnerstva koje Pošta gradi sa lokalnim samoupravama, kako bi se poboljšao kvalitet života u manjim mestima i podstakla domaća proizvodnja.

I ova pošta je zaživela zajedničkim snagama Pošte Srbije i lokalne samouprave,a prisutnima se obratio predsednik opštine Negotin, Jovan Milovanović, koji je naglasio da će saradnja lokalne samouprave i mesnih zajednica biti u narednom period proširena i unapređena.

Pošta Jaseničanima donosi mogućnost korišćenja širokog spektra poštanskih i platnih usluga, najvišeg kvaliteta a najniže cene, uključujući i brojne prednosti digitalne ere. Takođe, višestruko će olakšati i funkcionisanje lokalne poslovne zajednice, koju čini četrdesetak pravnih lica. Već na svečanosti otvaranja, potpisani su prvi ugovori sa preduzetnicima "Madave" i "Kića dizel". Oni su izabrali kurirski servis upola cene, što obezbeđuje aktuelna akcija ,,Post-ekspres za 99 dinara", dostupna do kraja godine svim novim poslovnim korisnicima.


Izvor: Negotin.rs

Free Classifieds

Display Pagerank