foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Gotovo tridesetak godina prošlo je od kada su građani kupili placeve, platili komunalno uređenje i sagradili svoje kuće u ulicama Miše Atanasijevića, Pante Jakovljevića i Vasilija Mokranjca. Tek danas ove ulice su asfaltirane a ovo urbano naselje biće potpuno infrastrukturno uređeno.

Predsednik opštine Negotin, Jovan Milovanović, koji je obišao radove rekao je da će uređenjem ovih ulica biti ispravljena nepravda prema građanima u ovom naselju:
- Ovaj posao je planiran budžetom. Analizirali smo tokom izrade plana za 2016. godinu i ovi radovi koje su građani toliko dugo čekali imali su prioritet u našem planu rada. Što se preostalih finasijskih sredstava opredeljenih za ove radove tiče, od planiranih sredstava, ostalo je još oko 2 000 000 dinara i ako vremenske prilike dozvole biće utrošene na preko potrebne radove na teritoriji opštine Negotin.

Dragan Mijucić, direktor JP za građevinsko zemljište, istakao je da osim asfaltiranja u dužini od 400 metara, u ovim ulicama će biti uređeni i trotoari, a na kanalizaciju su priključeni oni koji do sada nisu bili.

Radove u ulicama Miše Atanasijevića, Pante Jakovljevića i Vasilija Mokranjca izvodi preduzeće za puteve iz Zaječara. Vrednost radova po sprovedenoj javnoj nabavci je 9 976 000 dinara. Do kraja godine biće završeni i radovi na uređenju i asfaltiranju ulica u naselju oko Belićevog mlina u dužini od 274 metara.


Izvor: Negotin.rs

Suplementi SRB

Display Pagerank