foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Kinez, čiji identitet još nije saopšten, a koji radi u jednoj od prodavnica kineske robe u Negotinu, rešio je da sprovede "pravdu" i razbijen prozor na kući i šoferšajbnu na svom automobilu naplati od - deteta. Uvukao ga u kuću i tražio da mu kaže imena vandala. U utorak posle 20 sati presreo je četvoricu dečaka, dok su se vraćali sa treninga, i jednog od njih zgrabio za kapuljaču i uvukao na silu u kuću koju iznajmljuje u blizini OŠ "Branko Radičević". Preplašeni dečaci su potrčali kući i roditeljima ispričali šta se dogodilo, a oni su alarmirali roditelje otetog mališana.

- Moj sin je uplakan i uplašen sedeo na kauču, a Kinez ga je terao da mu napiše adrese drugova koji su bili s njim. Sin nije znao adrese, a Kinez je neprestano ponavljao da mu stalno gađaju kuću, da su mu razbili prozor, pa šoferšajbnu, pokazivao slike dveju devojčica koje prednjače u napadima na njihov dom. Tu je bio još jedan Kinez, koji je sedeo na kauču, ispred kuće je bio drugi koji mi je i rekao da mi je dete u kući. U toj opštoj pometnji došao je otac još jednog dečaka, pa još troje Kineza, a ubrzo i moj suprug, koga sam, čim sam ušla u tu kuću, pozvala telefonom - uznemireno nam je pričala majka otetog dečaka.

Uplašeni mališan tvrdi da ništa ne zna o napadima na kuću u kojoj žive kineski državljani. Od incidenta ne može da spava, pa su roditelji, koji ne žele da im se ime provlači po novinama kako im sina niko ne bi dodatno uznemiravao, bili prinuđeni da potraže i lekarsku pomoć.

- Pozvao sam policiju čim mi je supruga rekla da je našla sina. U toj kući sam zatekao četvoricu muškaraca i jednu ženu. Bio sam potpuno zatečen. Kinez sa naočarima mi je uporno ponavljao kako su mu deca razbila prozor i šoferšajbnu. Došla je policija, ostavili smo podatke i otišli kući - kaže otac otetog mališana.

Nadležni u Negotinu po ovom slučaju još se nisu oglasili. U policiji potvrđuju incident, ali navode da se činjenice i okolnosti pod kojima se događaj odvijao još uvek utvrđuju i da je o svemu obavešteno i tužilaštvo.


Izvor: Novosti

Free Classifieds

Display Pagerank