foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu rasvetlili su više krivičnih dela, koja su se dogodila u proteklih mesec dana na teritoriji Negotina, identifikovali trojicu osumnjičenih iz Negotina i Bora i kod njih pronašli više od 70 grama marihuane.

Sedamnaestogodišnjak iz Negotina se tereti da je izvršio krivična dela: krađa, teška krađa, dve teške krađe na drzak način i razbojništvo.

Sumnja se da je on iz prostorija tehničke škole u Negotinu otuđio pehare, kao i da je u okolini Negotina obio školu iz koje je ukrao projektore i kompjutere. On je osumnjičen i da je na ulici oteo tašnu 68-godišnjoj ženi, kao i da je zajedno sa petnestogodišnjakom iz Negotina takođe na ulici oteo tašnu 76-godišnjoj ženi.

Sedamnaestogodišnjak i šesnaestogodišnjak iz Bora terete se da su učinili i krivično delo razbojnišvo, kada su prišli s leđa pedesetšestogodišnjoj ženi, gurnuli je a kada je ona pala oteli joj tašnu.

Protiv njih će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

Prilikom pretresa stanova sedamnesogodišnjaka i petnaestogodišnjaka, policija je pronašla marihuanu, pa će protiv njih biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


Izvor: Bor030

Suplementi SRB

Parfemi SRB - Amazon Cosmetics
Display Pagerank