Besplatni oglasnik

U organizaciji JKP “Badnjevo” u Negotinu je održana prezentacija MUVO vozila, kojoj su prisustvovali predstavnici komunalnih preduzeća sa teritorije istočne Srbije i druge zainteresovane firme.

Od preko 20 dostupnih nadogradnji za MUVO vozilo, koje se mogu koristiti tokom cele godine za održavanje urbanih i ruralnih sredina, nakon prezentacije u velikoj sali SO Negotin, na Gradskom trgu predstavljena su rešenja za zimsko i letnje održavanje saobraćajnica i rad na visini. Uz pomoć priključnih alata, koji se jednostavno zamene kroz nekoliko minuta, MUVO se može koristiti za čišćenje snega i posipanje puteva, čišćenje i pranje ulica, košenje trave i rastinja, zalivanje cveća i sakupljanje otpada.

RASCO je jedan od vodećih evropskih proizvođača opreme za održavanje putne infrastrukture. Osnovano 1990., preduzeće je danas poznato širom Evrope po robusnim i pouzdanim profesionalnim strojevima. RASCO je danas prisutan na preko 30 tržišta Evrope, te središnje i severne Azije. Od razvoja, kreiranja, testiranja i proizvodnje pa do krajnjeg korisnika, u RASCO-vim proizvodnim pogonima odvija se zaokruženi proces koji počinje sirovim metalom, a završava gotovim proizvodom. RASCO nudi širok izbor opreme za komunalno održavanje koja se koristi u najekstremnijim vremenskim uslovima ruskog, skandinavskog, nemačkog tržišta.

Otvaranjem proizvodnih pogona u Senti u Srbiji 2013. godine, RASCO je postao domaći proizvođač. Uz značajna ulaganja u proizvodne pogone, ljudske resurse i transfer tehnologije, pogon u Senti je povećao RASCO proizvodne kapacitete potrebne zbog rasta i razvoja preduzeća.


Izvor: Negotin.rs