Besplatni oglasnik

Daniela Pejčić, u Opštinskom veću opštine Negotin zadužena za obrazovanje i saradnju sa dijasporom, uručila je prvacima u Jabukovcu, Štubiku i Kobišnici priručnike „Pažljivkova pravila u saobraćaju".

Podela priručnika deo je edukativno-promotivne kampanje u sklopu koje su prvaci u našoj zemlji dobili ovo zanimljivo štivo, kao deo edukacije za veću bezbednost u saobraćaju.

- Lokalna samouprava je u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja za sve učenike prvog razreda, treću godinu za redom obezbedila priručnik “Pažljivkova pravila u saobraćaju”. Mi smo svim učenicima obezbedili knjigu sa prigodnim ilustracijama i nadamo se da će i ovaj priručnik, kao i prethodne knjige, koje su podeljene prethodnim generacijama prvaka pomoći našim najmlađim učenicima da na zanimljiv način nauče kako da se ponašaju u saobraćaju i kako da što bezbednije stignu od kuće do škole i obrnuto. Priručnike smo podelili u tri seoske osnovne škole u saradnji sa Stanicom saobraćajne policije, pa je tako deci uz priručnike održano i kraće predavanje o bezbednosti saobraćaja - istakla je mr Daniela Pejčić.

Priručnici su u maloj sali opštine Negotin podeljeni i direktorima ostalih osnovnih škola sa teritorije naše opštine.


Izvor: Negotin.rs