U mesnim zajednicama Bukovče, Kovilovo i Rajac završeni su radovi na asfaltiranju pojedinih deonica i krpljenju udarnih rupa na kolovozu.

U mesnoj zajednici Bukovče asfaltom je presvučena deonica puta u dužini od 100 metara, koja je bila u veoma lošem stanju, a deo ovog puta je tokom godina oštetila i voda. Reč je o deonici koju meštani u velikoj meri koriste za odlazak do svojih njiva. Vrednost radova u Bukovču iznosila je 690.000 dinara.

U mesnoj zajednici Kovilovo asfaltom su presvučene deonice u dužini od 157 metara. Asfaltirano je 127 metara najugroženijeg dela puta kroz selo, a vrednost ovih radova je 680.000 dinara, dok je 30 metara presvučeno asfaltom po principu dinar na dinar. Vrednost ovih radova je 162.000 dinara. Polovinu radova finansirali su meštani, dok je su za drugu polovinu izdvojena sredstva iz budžeta opštine Negotin.

U mesnoj zajednici Rajac, završeno je krpljenje udarnih rupa u četiri najprometnije ulice u selu. Radovi su povereni Preduzeću za puteve „Strabag“ Zaječar.


Izvor: Negotin.rs