Besplatni oglasnik

Juče su, kao pravi domaćini, članovi MK "Hajduk Veljkovi jahači" iz Negotina, dočekali bajkere koji su članovi MK "Risovi" iz Prilepa u Makedoniji. Makedonci su Negotin posetili na svom proputovanju kroz Srbiju, a zatim nastavili dalje ka Rumuniji. Negotinski bajkeri su gostima pokazali Negotin, zatim su ih poveli do Kusjaka i na kraju im poželeli srećan put, pošto su gosti nastavili svoj put prema Kladovu.

 

Preko svog kuma iz Vranja, koji nosi boje našeg kluba saznao sam da se kod njega nalaze bajkeri iz Makedonije koji su krenuli ka Rumuniji kako bi vozili motore putem Transalpine. Stupili smo u kontakt i dogovorili se da se sretnemo. Kada smo se sreli otišli smo do "Snack bara", prošetali centrom Negotina, a zatim sam im predložio da obiđemo Kusjak, da vide našu plažu i Đerdap II. Nakon toga, putem iznad Dušanovca, otpratio sam ih do skretanja za Kladovo, poželeo im srećan put i tu smo se rastali - ispričao je za Negotin Cafe član MK "Hajduk Veljkovi jahači" Igor Rusko.

Inače MK "Hajduk Veljkovi jahači" još nije zvanično registrovan, ali bićemo uskoro - nastavlja dalje Igor. - Statut nam je završen. Treba samo još da predamo dokumenta u Opštinu i platimo potrebne takse. Ideja o osnivanju je rođena 2012. godine. Luča nam je radio boje. Milan Jović je predsenik kluba, Igor Stojanović potpredsednik i Slađan Spasić zapisničar. 


Autor: Zera Princ